Avagy hogyan látni a közéletet az 1. emeleteről

Vidéki panelos

Vidéki panelos

Kérlek benneteket, indexeljetek!

Mit okozol bennem, ha elhagyod.

2020. február 16. - Bolog

index.jpgNem szól mindenkinek. Belefér, ha elfelejted, belefér, ha véletlenül kimaradt. De mit is jelent nekünk többieknek.

Nem akarok hosszan írni, csak röviden szeretném megfogalmazni, hogy mit is okozol.

Amikor úgy teszel valamit az utakon, a járdán, a kerékpárúton és minden olyan helyen, ahol mások is közlekednek, akik szeretnének hazajutni, vagy eljutni valahová, hogy nem jelzed előre, az olyan, mintha nem érdekelne mi történik velem. Nem kommunikálsz velem, nem tudom mit szeretnél, nem tudok készülni rá, nem tudom lereagálni. Megsemmisülök, mint partner.

Ki vagyok szolgáltatva neked, mert te megteszed, amit szeretnél, de én viselem mögötted a terhet, nekem kell megoldanom azt a problémát, amit te okoztál. Egyszerűen leszarod, hogy mi történik velem, nem foglalkozol vele. Semmibe veszed, hogy függöm attól, hogy te mit csinálsz. Olyan, mintha nem léteznék melletted az úton, mintha én nem számítanék.

Magamra hagysz az általad okozott problémával és rámterheled azt. Mindig nekem kell lereagálnom, ha te úgy döntesz, hogy nem foglalkozol vele, hogy mások is vannak körülötted.

Nézz partnernek!

Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://videkipanel.blog.hu/api/trackback/id/tr6515477392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása